2012. november 4., vasárnap

Nem én voltam ...


... az, aki nyáron kifosztogatta a kukákat az utcátokban és az ehetetlennek tartott szemetet szétszórta a házak előtt és a kertekben. - Mintha ezt mondaná ez a kis szeppent mosómedvekölyök.

A4-es méretben, grafittal készült a rajz.

7 megjegyzés:

gromine írta...

Annyira édes lett !!
Még a szeme is olyan "huncut" :)))

Névtelen írta...

Azt szeretném kérdezni, hogy az állatok szőrét hogyan csinálod meg ilyen élethűre? Én is próbálkoztam vele, de nem lett valami jó..:(

anwerosa írta...

A szőrt több rétegben kell megrajzolni, akkor látszik tömöttebbnek. Itt először megsatíroztam az alapszínt, utána a sötét részbe sötétebb szálakat húzgáltam, a világosabb részbe pedig radírral húzgáltam világosabb szálakat. Majd az egészet összedörzsöltem, attól puhábbnak tűnik, és újra megismételtem. Ettől több rétegnek látszik.És az átmeneteknél belehúztam sötétebb szőrből a világosrészbe és a világosból beradíroztam a sötétebb részbe, hogy ne legyen éles határvonal. Az a lényeg, hogy párszor ismételgesd meg és dörzsöld össze, attól finomabb, dúsabb hatású lesz. Remélem érthető, amit írtam. Ha nem, akkor nyugodtan kérdezz! :)

Névtelen írta...

Van egy kutya aminek ilyen csómószerű a nyakán a szőr..sehogyse tudom meg rajzolni..órákon át bajlódtam vele.. nemtudnál segíteni?:/

anwerosa írta...

De tudok segíteni. Próbáld meg a profilomban lévő címemre elküldeni a képet és esetleg a rajzodat is, ha megmutatod. Ha nem sikerül, szólj vissza kommentben. Nem tudom, hogy fehér-e a szőr vagy sötét. Próbáld meg nem a szőrt rajzolni, hanem az árnyékos részeket a csomók között.
Vagy Facebookon is leküldheted a "Rajzolni tanulok" oldalra a képet/képeket.

Névtelen írta...

nemtudnád leírni az email-címedet?mert nekem nem jeleníti meg.:|

anwerosa írta...

Az inspiralouzenet kukac gmail pont com címre tudsz nekem írni.:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...